top of page

ART GALLERY SHOP

Over mijn werk

Ik benader mijn werk met kinderlijk verwonderende blik, geef expressie aan de stroom van verbeelding, en zoek verbinding met de zintuigelijke effecten van kleur en vorm. Ergens tussen mysterie en mastery ontstaat mijn werk al doende. “. Kunst creëren is mijn manier om grip te krijgen op het leven en het te omarmen. Tegelijktijdig is het mijn vorm van onthechting en overgave. Het intuitief werken geeft mij de vrijheid om spelend te componeren en associëren. Door te abstraheren of te vervreemden wil ik de toeschouwer ook de vrijheid voor eigen interpretatie schenken.

Kunst aanschaffen

Als kunstcollector wil je zeker zijn van je keuze. Of het nu een aanschaf voor uw persoonlijke interieur betreft of ter decoratie van uw bedrijf, ik help u graag bij uw zoektocht. Laten we elkaar ontmoeten tijdens een vrijblijvend toonmoment. Naast de bestaande collectie is het overigens ook mogelijk werk in opdracht te laten maken.

 

Ik hoop je te mogen inspireren, 

Hartelijke groet,

handtekening.png

Alle foto’s en kunstwerken zijn het exclusieve eigendom van Sasja Cappendijk en vallen onder copyright. Ook na aankoop mogen er geen afdrukken worden gemaakt met commerciele doeleinden, zonder de toestemming van Sasja Cappendijk. De afbeeldingen, illustraties en inhoud van deze website mogen niet worden gekopieerd, verzameld of gebruikt voor persoonlijk of professioneel gewin zonder schriftelijke toestemming van Sasja Cappendijk. Alle afbeeldingen van kunstwerken worden bewaard door Sasja Cappendijk.

DEGREES & EDUCATION

Academie voor Schone Kunsten Arendonk | Schilderkunst

Dutch Design Academy Eindhoven | Product Design

MBO Mode & Kleding

Certificated facilitator SoulCollage®

Certificated Psychology of Color Symbolism

Volg mij op

INSTA:  sasartcreation

FB:  Sas artcreation

NIEUWSBRIEF

 

DON'T MISS A THING!

Be the first to know about new collections, workshops / courses and inspiration tips

bottom of page