top of page
Tekenen Enzo

TEKENEN ENZO 

Tekenen enzo
in het Pakhuis, Cuijk

Word jij ook zo blij van tekenen enzo? Half september 2023 start deze tekencursus in het Pakhuis te Cuijk. Tekenen wordt nog leuker als je technieken onder de knie krijgt waarmee je je werk net dat extra wow-effect kunt geven. Net als leren schrijven is er bij tekenen heel veel wat je gewoon kunt leren. In de lessen gaan we steeds in op een stukje techniek waarbij je "opnieuw" leert observeren. Je gaat oefenen binnen gevarieerde opdrachten waarbij realiteit en fantasie elkaar afwisselen. Bij het creëren van een beeld gaat het niet altijd over gelijkenis, maar veel meer nog over of iets een boeiend beeld oplevert door te spelen met vlakverdeling, lijn, kleur en materie. Het is heerlijk om daar in vrijheid mee te experimenteren. Hierbij kun je verschillende technieken en materialen inzetten zoals potlood, pen, aquarel en  collages of een combinatie ervan (mixed media/gemengde technieken). 

Binnen de lessen mag vrij gebruik van maken van het aanwezige materiaal, maar natuurlijk ben je vrij ook eigen materialen mee te nemen.  Papier/drager is tegen vergoeding.

Mijn naam is Sasja Cappendijk, ik heb een academische achtergrond in Design en Kunst en bied begeleiding op persoonlijk niveau.  De lessen zijn toegankelijk voor iedereen mét of zonder tekenervaring. Zin in tekenen enzo?! Sluit je aan!

Locatie:  Pakhuis, Kerkstraat 1 te Cuijk.

Deelname werkt met een knipkaart voor 10 lessen  €220   inclusief gebruik van materialen op locatie. 

Kaart is op te maken binnen 3 maanden (12 lesmomenten).

Dinsdagochtend van 9.30 tot 12.15 uur. 

september - oktober - november

september    12, 19, 26
oktober         3, 10, 17, 24, 31
november     7, 14, 21, 28

Enthousiast? Stuur dan een berichtje zodat ik je op de lijst voor belangstellenden kan zetten.

Begin september stuur ik je een mail ter herinnering en kun je inschrijving voor de cursus of voor een proefles, al dan niet bevestigen.  Ik kijk uit naar een nieuw tekenavontuur samen met jou!

landschap aquarel
Botanische tekening in gemengde technieken
Duinlandschap in potlood en houtskool
gemengde technieken
potlood tekening
bottom of page